LOOPGROEP  BLIXEMSNEL

BERICHTJES TUSSENDOOR

 
december 2012

GRATIS LEUK BOEKJE VOOR BLIXEMSNEL-LOPERS, WEES ER SNEL BIJ

Schrijfster Els Ruiters, echtgenoot van onze loper Henk, biedt de lopers van Loopgroep Blixemsnel exclusief en gratis een leuk boekje aan, voor eigen kind of om weg te geven. Dus stuur een mailtje (h.ruiters@chello.nl ) als je geïnteresseerd bent.

2e MAANDAG VAN DE MAAND-BORREL IN VTA BLIXEMS 10 DECEMBER

_  _  _  _  _  _  _  _  _

TANKBAANTRAINING 16 DECEMBER

Zondag 16 december starten we om 09:30u vanaf De Mispelhoef voor een training van 15km over de Oirschotse Hei. We lopen over hartstikke droge paden met overal straalkacheltjes en de tankbanen zijn netjes vlak van te voren aangeharkt en aangestampt :-) Een hele goede voorbereiding op de kwart en halve marathon van Egmond die op 13 januari plaats vindt. Is of blijkt die 15km wat veel van het goede dan kun je het parkoers heel eenvoudig met 4km inkorten. Zit je gewoon wat eerder al aan de koffie in de Mispelhoef.

_  _  _  _  _  _  _  _  _

KERSTMANNENLOOP BLIXEMSNEL, 17 DECEMBER

Maandag 17 december is er geen gewone training, maar alleen onze jaarlijkse kerstmannenloop in kerstkostuum die start om 19:30u bij VTA Blixems! Degenen die nog geen kerstkostuum hadden en dit hebben besteld, kunnen dat vanaf 19:15u tegen contante betaling binnen oppikken en aantrekken (of op een eerdere datum bij Vincent op Opaal 9). Voor degenen die moeite hebben met de 7km-afstand, bestudeer de routekaart goed en snij gewoon stukken af om die afstand in te korten. Maar sla niet per ongeluk de choco- of glühweinstop over! VTA Blixems biedt ons bij terugkomst ook een gratis glühwein aan, dus koud krijgen we het niet.

_  _  _  _  _  _  _  _  _

KERSTCROSS BLIXEMSNEL, 2E KERSTDAG, 26 DECEMBER

Noteer ook alvast 2e kerstdag in je agenda. Om 09:30u houden we onze eigen kerstcross vanaf het parkeerterrein bij het Joe Mann-paviljoen. En draag je kerstkostuum! Want hierna duurt het weer een jaar voordat je het kostuum kunt gebruiken :-) Om 10:30u ronden we de cross af op het parkeerterrein met een glühwein en warme choco voor de kinderen en alcoholhaters.

_  _  _  _  _  _  _  _  _

NIEUWJAARSBORREL, 4 JANUARI

4 Januari zijn alle Blixemsnelle lopers uitgenodigd door medeloper Hans Verhoeven voor een gezellige borrel om elkaar een goed 2013 toe te kunnen wensen. Het is te doen op de Chet Bakerlaan 10 vanaf zeg 20:00u. Iedereen neemt wel iets lekkers mee (tapas-achtig) voor op tafel om die avond met elkaar weg te kunnen knabbelen. Als je bang bent iets lekkers mee te nemen dat een ander ook al heeft gemaakt, neem dan vooraf even contact op met Hanny Vroomen of Yvon Aben die er erg goed in zijn om dat in goede banen te leiden.

_  _  _  _  _  _  _  _  _

GENNEPERPARKEN NIEUWJAARSLOOP, 6 JANUARI

6 Januari vindt de Genneperparken Nieuwjaarsloop plaats. Lekker dichtbij, leuke afstanden en bovenal gezellig en charmant. Met erwtensoep achteraf.